Társaságunk magánszemélyek közreműködésével 1991-ben alakult. Tevékenységét a műanyag csomagolástechnika területén kezdte meg. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően jelenleg a polietilén és propilén fólia termékek széles választékával tudunk vevőink rendelkezésére állni.

Partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni munkatársaink rendkívüli szaktudásával, melyet a fólia gyártás hosszú éves munkájával szereztek. Szlogenünk:”minden ami fólia”híven tükrözi azt a képességet,hogy partnereink bizalommal fordulhatnak hozzánk fólia,tasak,zsák,nyomatlan és nyomdázott termékeik elképzeléseivel, mi azt a gyakorlatban megvalósítjuk.

Rendelkezünk a kisvállalkozás minden erényével, ami a versenyképességet, rugalmasságot gyorsaságot és pontosságot illeti. Termékeink élelmiszeripari felhasználásra is alkalmasak,(tésztás bopp tasakok, mélyhűtő tasakok kenyeres tasakok stb..)de a ruhaipar,feldolgozóipar építőipar,vegyipar, hulladék begyűjtés területén is használhatók.

Várjuk leendő partnereink jelentkezését, forduljanak hozzánk bizalommal, mert minden segítséget megadunk műanyag csomagolási problémájuk megoldásához. Mindezek megvalósításához jól felszerelt üzemünkben működő fóliafúvó extrúderek, hajtogató, konfekcionáló,és nyomdagépek sokasága áll rendelkezésünkre.

Minden ami fólia!